Bemutatkozás


A Hungary Homes családi vállalkozásban alakult. A hangulatos kis ingatlanirodánk az ország egyik legcsodálatosabb üdülőközpontjában, a világhírű Hévíz belvárosában található.

Az irodánk kedvező szerződéses feltételeivel könnyedén felvesszük a versenyt az ingatlanpiacon.

Szeretjük a kihívásokat és a szakma által nyújtott lehetőségeket.

Egyaránt partnerei vagyunk az eladóknak és a vevőknek is. Hiszen a sikeres közvetítéshez mindkét fél megelégedéséhez szükség van.

Rugalmasságunkkal könnyed együttműködést biztosítunk.

Több évtizedes építészeti, szerkezeti tapasztalattal rendelkezünk, ami ritkaság ezen a vonalon.

Nagy hangsúlyt fektetünk a marketingre.

Mivel a Dunántúlon magas a külföldi befektetők száma, a külföldi célcsoportot előtérbe helyezve, nagy hangsúlyt fektetünk rájuk, a külföldi szegmens könnyed elérése érdekében nyitottuk az irodánkat a nemzetközi üdülőparadicsom központjában, valamint számos idegennyelvi ingatlanhirdetéseket kezelünk online.

További szolgáltatásaink közé tartoznak: az Adás-Vétel-Bérbeadás ügyleteket saját ügyvéddel bonyolítsuk le. Hitel és biztosítási ügyintézésben, valamint energetikai ügyintézésben segítünk. A szolgáltatóknál teljes körű ügyintézést biztosítunk igény esetén. Generál kivitelezést hajtunk végre új és használt épületéknél. Költöztetést és takarítás vállalunk. Kertépítés és gondozás valamint gondnoki szolgáltatások is gyarapítják a  tevékenységeinket.

Apartmanok, szálláshelyek kezelését vállaljuk teljes körű ügyintézéssel!

Bízunk benne, hogy önök is hamarosan a szolgáltatásaink valamelyikét igénybe veszik!


Kocsis   Hungary   Home   Kft.