Hústermékek


A szabad tartásban tartott állatállományunkból saját előállítású, hagyományos technológiával  készítjük termékeinket.

A hagyományos szárazáru tartósításához (kolbász, szalámi, sonka, szalonna, érlelt húsok) kizárólag sót és természetes fűszereket használunk.

Termékeink sózás után páclében majd füstölőben érlelődnek.

- Tőkehús

- Kolbász

- Szalámi

- Sonka

- Szalonna


Hústermékek

BAROMFI

SERTÉS

MARHA

CSIRKE

Konyhakész csirke

2 000 Ft / kg

KAKAS

Konyhakész kakas

 Ft / kg

TYÚK

Konyhakész tyúk

 Ft / kg

GYÖNGYTYÚK

Konyhakész gyöngytyúk

 Ft / kg

KACSA

Konyhakész kacsa

 Ft / kg

LIBA

Konyhakész liba

 Ft / kg

PULYKA

 Ft / kg

FÜRJ

Konyhakész fürj

1 500 Ft / kg

MANGALICA

 Ft / kg

EGYÉB SERTÉS

 Ft / kg

BORJÚ

 Ft / kg

MARHA

 Ft / kg

SZÜRKEMARHA

 Ft / kg

BIRKA/BIRKA

KECSKE/GIDA

NYÚL

BÁRÁNY

Konyhakész bárány 

5 000 Ft / kg

BIRKA

GIDA

Konyhakész kecskegida, egész

5 000 Ft / kg

KECSKE

Konyhakész nyúl, egész

2 500 Ft / kg

Kapcsolatba lépne velünk?